Byen med fascinerende utvalg av innredningsbutikker

Bo på hotell i Oslo og oppdag byens fascinerende utvalg av innredningsbutikker.

Oslo har et stort utvalg av butikker og utsalg hvor du kan finne det meste innen innredning og møbler i et bredt spekter av stiler, farger og fasonger. Utvalget er på mange måter like dynamisk og spennende som byen i seg selv.  Her er et lite sortiment av de mange interessante innredningsbutikkene du kan besøke i Oslo:

House of Oslo

Dette spennende varehuset i Vika like ved Aker Brygge tilbyr over 20 butikker som utelukkende er dedikert til innredning og møbler. Her finner du all inspirasjon innen de nyeste trendene, i tillegg til Norges eneste Illums Bolighus og en rekke andre kvalitetsbutikker innen innredning, som Raum, Åhléns og Designtorget, for å nevne noen. Du innser da at House of Oslo er et naturlig stopp på din reise gjennom innrednings-Oslo.

House of Oslo

Milla’s Boutique

Hos Milla finner du de unike og tidvis utradisjonelle detaljene til dine husrom. Alt fra rustikke treornamenter, hodeskaller og gull, sølv og kobber kan du finne i Millas eksentriske utvalg av ornamenter og dekorative gjenstander. De som ønsker å personalisere innredningsstilen sin med nyanser, farger og flater på detaljnivå, bør ta turen innom Milla’s Boutique, som for øvrig befinner seg i Vika innen hendig gangavstand til House of Oslo og til Aker Brygge om du behøver et pust i bakken.

Ting

Hos Ting finner du, som navnet på butikken antyder, masse forskjellige ting, og med ting mener vi et vanvittig stort utvalg av sjarmerende pyntegjenstander, leker, kjøkkenutstyr, smarte nyttegjenstander og ting til badet, i tillegg til masse sjarmerende og nyttige ting til barnerommet. Her finnes merker som Stelton, Vipp, Design House Stockholm og Tivoli. Du finner Ting i Akersgata sentralt i Oslo.

Verket Interiør

Er du klar for den virkelige storhandelen, anbefales det virkelig å ta den 25 minutter lange bussturen ut fra Oslo sentrum for å utforske Verkets 2000 kvadratmeter store interiør- og livsstilsbutikken. Her finner du det aller meste innen møbler og andre innredningsartikler. Her finnes merker som Swedese, Bloomingville, Riviera Maison og Bestlite. Verket Interiør ligger ved Bærums Verk utenfor Oslo og har gode bussforbindelser til og fra sentrum.