Par velger i dag å ikke gifte seg

Ballong ved solnedgang

Bryllypsgave til de som har alt?

Det er blitt stadig vanligere å gifte seg etter veldig lange forhold og forlovelser. Det betyr at veldig mange allerede har etablert seg når de gifter seg. Hva gir man da i gave?

Før i tiden var det slik at gavene man ga brudeparet i et bryllup var basert på hva de trengte til å etablere seg og en ny familie. Veldig mange par velger i dag å ikke gifte seg før de har vært sammen gjerne så lenge som 10 år. Det betyr at de er gjerne allerede etablerte med alt man trenger til å drive en husholdning. De har gjerne allerede fått barn, og trenger derfor ikke utstyr til barna heller. Så hva kan man da kjøpe til et veletablert par som gifter seg?

Opplevelser i bryllupsgave?

Det finnes heldigvis mange muligheter! Det er for eksempel en ting vi mennesker sjelden får nok av, og som passer perfekt i bryllupsgave, nemlig opplevelser! De har kanskje planlagt å reise på bryllupsreise og ønsker spennende opplevelser på reisen. Men mange velger også å droppe bryllupsreisen, og bli hjemme, eventuelt se mer av Norge. Da kan gavekort på opplevelser i Norge, eller hjembyen deres være en perfekt gave.

Det finnes utrolig mange opplevelser å velge i, derfor vil du kunne finne noe for enhver smak. Kanskje kan du og vennegjengen sponse en spahelg på brudeparet, der noen av dere tar dere av eventuelt barnepass? Det behøver ikke koste all verden, og det kan ordnes kjapt gjennom steder som for eksempel youwish.no hvor du kan kjøpe gavekort og få det i e-posten i løpet av 5 minutter.

Se Norge?

Dere kan også kjøpe gavekort på spennende opplevelser rundt i Norge, som for eksempel hvalsafari eller opphold i villmarka i Nord-Norge. Dette er perfekt om det er et ektepar som er glad i natur og naturopplevelser. Andre ting dere kan vurdere er moskussafari, hundekjøring, bjørnesafari eller kanskje fotosafari?

Skulle ikke noe av dette passe til deres brudepar kan dere jo vurdere ting som for eksempel matkurs, ølsmaking, fjordcruise, krepsefiske med overnatting eller kanskje til og med et yogakurs?