Innred til den optimale film kvelden

Det er ikke lenger nødvendig å gå ut av huset for å se dine favorittfilmer vist på profesjonelt utstyr i behagelige stoler. Du kan innrede din egen TV-stue med akkurat det du trenger for at din filmkveld skal bli optimal.

Siden teknologi blir mer og mer tilgjengelig, blir det også billigere. Det er derfor ikke lenger begrenset til eliten i samfunnet å ha et spesialtilpasset TV-rom, der standarden på filmvisningen overgår den vanligste TV-kjelleren. Det finnes en rekke forskjellige alternativer til hvordan du lettest kan innrede rommet for filmvisning. Nedenfor går vi gjennom noen av alternativene og smarte ting å tenke på når du skal pusse opp, fornye eller bygge et TV-rom for å kunne se filmer fra for eksempel www.plejmo.com. På denne internettsiden kan du enkelt leie nyheter eller gamle favoritter rett til din egen stue, for eksempel https://www.plejmo.com/nb/film/13311/hundrearingen-som-klatret-ut-gjennom-vinduet-og-forsvant/.

Tips å tenke på når du skal innrede filmrommet:

Først og fremst er det vesentlig å finne ut hvem du bygger dette rommet for, hva deres behov er, og hva som er viktigst når det gjelder disse behovene.3D-film hjemme

Hvem du bygger rommet for, kan være så enkelt som til deg selv. Det er ingen skam å unne seg et filmrom. Men blir det bygget for at tenåringsbarna skal ha et sted å oppholde seg på, og dermed gi de voksne fred, vil det være helt andre prioriteringer. Tenåringer trenger nødvendigvis ikke det beste lydanlegget og heller ikke den beste oppløsningen. I denne sammenhengen er det kanskje størrelsen som faktisk er det viktigste. For å kunne gå opp i størrelse på billedflaten uten å måtte legge til mye ekstra penger, er en prosjektor ofte veien å gå. Med en prosjektor koblet til et lydanlegg har du muligheten både til å spille spill, se på TV eller leie filmer. Til tenåringer er det viktig å tilby solid kvalitet på interiøret. Det trenger ikke være av det dyreste eller «fineste»,  fordi de som oftest ikke bryr seg så mye om hvordan omgivelsene er. Fokuser på lett rengjørbare og solide møbler. Hold likevel rommet koselig, men la fokuset være på funksjon.

Innreder du filmrommet til deg selv, så kan de overstående tipsene også være aktuelle. Er du av typen som inviterer vennegjengen på øl, pizza og fotballkamp, ja da er kanskje størrelsen på billedflaten viktigere enn oppløsningen eller billedkvaliteten. Derimot er det, om du er veldig musikkinteressert og filmrommet vil bli brukt til å se konserter og lydopptak, vesentlig at du  investerer i høyttalere. Da bør du heller spare inn på skjermkjøpet.

Kommer filmkveldene til å bestå av gamle Tarkovski-filmer der selve fargene er viktige, så vil du være mest fornøyd med å legge pengene i en god skjerm.

Det hele kommer an på dine preferanser – om det er lyden, skjermen, størrelsen eller interiøret på rommet. Følg dine lyster og sjekk ut forskjellige muligheter, så du kommer frem til en perfekt løsning for deg, din familie og dine venner.