Høstens innredningstrender

Trender er noe som kommer og går, og det er gjerne en ny trend som dukker opp for hver av de fire årstidene. Dette gjelder i alle fall når det kommer til innredning og interiør. Det er flere måter å følge meg på dette på. Det vil gjerne dukke opp nye ting i innredningsbutikkene, og det vil være mange artikler i blader og på nett som omhandler nettopp disse trendene.

innredning

For denne høsten er det mange nye ting på innredningsfronten. Blant annet ser det ut til at det er utrolig trendy å blande ulike stiler. Det skal ikke lenger være stilrent og gjennomført i et hjem, i alle fall hvis man vil følge trenden. Det å kunne klare å blande ulike stiler og gjøre det pent kan kanskje være strevsomt for noen, men det gjelder bare å prøve og se hvordan det blir.

"Et hovedtrekk i innredningene er: Bort med mye og smått, nå er det store og få ting som gjelder."

Hvis ikke blanding av stiler er tingen, så kan det kanskje være steintrenden som faller mest i smak. Stein er in denne høsten, og det gjelder å være kreativ når man skal bruke det. Det finnes mengder av tapeter som er laget slik at de ligner på stein, og da snakker vi både betong og murstein. Inspirasjonen til dette kommer blant annet fra New York og de gamle loftsleilighetene som gjerne er å finne på boligmarkedet.

En høst er jo ikke fullkommen uten noen gylne farger i huset, og det gjelder for denne høsten også. Gylne farger er å se mye innen interiør, og de to fargene som stikker seg aller mest ut er oker og gull.