Skal du på interiør og gavemessen i august?

Hvert år i august, arrangeres Gave og interiørmesse i Lillestrøm. Det er bare snaue 10 minutter unna Oslo, så hvorfor ikke kombinere dette med en liten Oslo-ferie?

Den store Interiør og gavemessen arrangeres i Lillestrøm to ganger i året. Datoene for høsten 2015 er 27. -30. august, så her gjelder det å sette av datoene. Jo før du gjør det, jo bedre, det betyr at du vil kunne booke hotell og planlegge reise god tid i forveien, enten du skal stå på messen som utstiller, eller du skal se på messen som for eksempel interiørblogger.

Planlegg godt!

Kommer man ikke fra Oslo, er det lett å tenke at det er langt mellom Lillestrøm og Oslo. Det er lett å tenke at det er slitsomt å komme seg dit, og de fleste tenker ikke på at det bare tar 10 minutter fra Oslo til Lillestrøm med lokaltog eller flytog. Med andre ord er det ikke så farlig om du bor på hotell i Oslo sentrum, gjerne så nær togstasjonen som mulig.

Hotel i Lillestrøm eller på Gardemoen blir garantert booket fort. Samme gjelder de hotell som ligger nærmest Oslo S. Det fine er at du kan sjekke Hotell Oslo sine sider og få informasjon om alt du trenger å vite for å booke det rette hotellet for deg. Der finner du blant annet ut hvilke hotell som ligger i hvilke områder i Oslo.

Kart over Oslo

Forskjellige hotell?

Hvem har sagt at du må bo på samme hotellet hele tiden? Du kan jo faktisk booke deg et par dager på et annet hotell en annen plass i byen, for det er jo kjekt å få med seg litt flere sider av Oslo. Samler du alle bestillinger på en side har du også ett oversikt over bestillingene dine. Det er greit å ha om du for eksempel må gjøre noen endringer. Kanskje du får mulighet til å oppdage to fine byer på din reise? Med litt planlegging er det meste mulig. Eneste som stopper deg er din fantasi, din lommebok og dine egne begrensninger om de finnes.