Innredning og hotell i Bergen

Bergen er en utrolig flott by å besøke når man ønsker å kombinere det å bo på hotell med å besøke ulike innredningsbutikker.

Bergen er fullspekket med mange forskjellige hoteller, og det er ikke noe problem å finne et bra overnattingssted. Det er mange varierte prisklasser blant hotellene, så alle kan klare å finne et hotell som passer dem.

Når man skal booke hotell, så er det blant annet smart å sjekke pris og tilgjengelighet. Det kan man for eksempel gjøre på http://www.hotellbergensentrum.com. Når man har funnet et hotell som ser ut til å oppfylle ønskene man har, så er det bare å booke et rom.

– Topplasseringen hos Tripadvisor skaper enorme forventninger og et stort press som vi må leve opp til hver dag.

Det sier eier og kjøkkensjef hos Restaurant 1877 på Kjøttbasaren, Christer Økland. Restauranten troner øverst på listen over anbefalte spisesteder i Bergen hos reisenettsiden Tripadvisor.

– Det betyr helt klart en del for oss å være øverst på den listen i forhold til den kundegruppen vi ønsker å tiltrekke oss, sier Økland.

 

Bergens havn

Idet man har kommet seg til Bergen, kan man glede seg til å se alle de forskjellige innredningsbutikkene som finnes rundt omkring i byen. Solstrand Interiør er en flott butikk å besøke når man er interessert i innredning. Butikken finner man i en av Bergens eldste gater. Drømmehuset er en annen butikk man bør besøke. Drømmehuset startet opp som butikk i 2011, og er nå på listen over Norges beste interiørbutikker. Drømmehuset er perfekt å besøke om man er ute etter å kjøpe en gave til seg selv eller andre. Hvis man ønsker litt veiledning innen innredning og interiør, så kan man oppsøke de to jentene som står bak Bergen Interiør. Hos Bergen Interiør kan man få hjelp til å innrede et rom eller flere. Jentene hos Bergen Interiør tilbyr tjenester innen interiør, styling og innredning.